Hogyan tudom visszaküldeni a terméket?

Visszaküldés a vásárlástól történő elállás esetén

Ön a termék átvételétől számított 30 napon belül dönthet úgy, hogy visszaküldi a még nem használt terméket. 

Ha a terméket szeretné visszaküldeni, akkor kérjük, hogy erről értesítsen minket bármely elérhetőségünkön és a terméket legkésőbb 14 napon belül juttassa vissza részünkre a Conrad Szaküzlet és Vevőszolgálat címére (1067 Budapest, Teréz körút 23.), személyesen vagy postai úton, lehetőleg eredeti csomagolásában, de a csomagolás megléte nem feltétel. Kérjük, hogy a terméket lehetőség szerint a vásárlást igazoló bizonylattal vagy annak másolatával együtt küldje vissza.

Ha a terméket postai úton küldi vissza, fontos, hogy zöld postai utalvánnyal továbbított csomagként adja fel, mert csak az így feladott csomagot tudjuk fogadni, az utánvétellel visszaküldött csomagokat sajnos nem áll módunkban átvenni.

14 napon belül visszatérítjük Önnek a vételárat a „normál” szállítási költségekkel együtt.

A visszaküldésről (elállási jogról) szóló részletes leírást itt találja.

Visszaküldés garanciális igény esetén

Ha a tőlünk vásárolt termék hibás, és Ön szavatosságra vagy jótállásra jogosult, a hibás terméket személyesen vagy postai úton juttassa el a Conrad Szaküzlet és Vevőszolgálat címére (1067 Budapest, Teréz körút 23.).

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hibás terméket kicseréljük (ha Ön erre tart igényt), de kérjük, vegye figyelembe, hogy Szaküzletünk nem minden esetben rendelkezik az adott termékkel. Előfordulhat, hogy a csereterméket a külföldi raktárból kell megrendelnünk, és ezért a cserét nem tudjuk azonnal biztosítani.